Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... prodej pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Zvířata > Psi > Inzerát č. 188686512

Timon

- [23.7. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

“Vše, co tě trápí, rychle za hlavu dej. Žádné problémy, jo, to jsme my, Hakuna Matata.” Tahle svahilská fráze vyjadřující bezstarostnost provázela Timona a Pumbu celý jejich krátký život.

Timon je sice nejistý, ale zvídavý. Do současné doby toho moc nemusel a vše se učí pomalu až v naší péči. Je však velmi šikovný, mazlivý, mladý a tvárný a brzy z něj bude ten nejúžasnější hafan. Nic nezná, ale vše by si přál poznat. Vidět o pár centimetrů výš a dál. Rád skáče, rád se mazlí na klíně a jakmile se přenese přes počáteční strach, nespustí z člověka oči. Pomalu se učí chodit na vodítku, základní povely a přivolání. Jako s každým štěnětem s ním bude práce. Musí pochopit, co lidé chtějí, kde jsou hranice a že i on bude muset v životě makat a snažit se, aby vedl bezproblémový a pohodový život. Svět venku je pro něj nový, spoustu nezná, často se bojí a zahání strach štěkotem. Potřebuje pomalu poznávat svět pod vedením trpělivé rodiny, která mu všechno ukáže, naučí ho a on najde potřebné sebevědomí.

V kotečku je čistotný, občas zamorduje nějakého plyšáka, jinak nemá destrukční tendence. Hodí se tedy do života v bytě i domečku se zahrádkou, na které by se rád vyběhal. Bude moc rád součástí rodiny, vyrážet na výlety a dovolené. Z počátku do klidu přírody a časem snad i do města. Moc uvítá psího trenéra, výcvik a psí sporty, vhodné pro jeho maličkost. Pro mládí a tvárnost věříme, že se Timon dokáže naučit fungovat s dětmi, zvířaty i jinými psy. Je však třeba počítat s tím, že vše se bude muset naučit.

Timon je očkovaný, ošetřený proti vnějším i vnitřním parazitům a označený mikročipem. Podmínkou adopce je kastrace po aklimatizaci v novém domově.

Timon by mohl do adopce odjet s bráškou Pumbou, je to však výzva pro šikovnějšího výcvikáře. Kluci se mají rádi, ale pekelně spolu zlobí a bude nutné s nimi trénovat odděleně, učit je, co se smí, a co ne. Při společném tréninku se příliš rozptylují a prostě jen blbnou. Timba je prostě trochu moc náročné duo pro začátečníka. Nicméně jsou to dva psí kluci, kteří spolu vycházejí, a to má také své výhody. Nebráníme se tedy společné adopci, ale víme, že větších pokroků kluci dosáhnou, když se konečně osamostatní.

V případě zájmu o adopci Vás poprosíme o zaslání e-mailu na utulek@tstabor.cz. Do e-mailu napište základní informace o sobě, své rodině, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech se psy. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jak dokonalý psí život nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si první seznamovací návštěvu.

Jméno:

Útulek Tábor

Telefon:

778... zobraz číslo

Lokalita:Mapa390 02 Tábor

Vidělo:

244 lidí

Cena:

Zdarma
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





Podobné inzeráty
Batoh na psa, kočku Trixie Timon TOP STAV Batoh na psa, kočku Trixie Timon TOP STAV - [20.9. 2024]
Nabízím kvalitní a komfortní batoh pro přenos menších psů a koček. Batoh je dvakrát použitý, bez jediného poškození, čistý, bez známek použití. Stav viz. foto. Pořizovací cena byla přes 1500,- Popis výrobce Batůžek Timon je určen pro menší psy a koč ...


1 000 Kč
Teplice
415 01
13 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat
TIMON K ADOPCI - přátelský, vhodný k dětem TIMON K ADOPCI - přátelský, vhodný k dětem - [30.8. 2024]
Timon je tříletý pejsek střední velikosti. Je přátelský, milý a kontaktní. Středně aktivní, vhodný do RD i do bytu, vhodný i k větším dětem. S fenkami je kámoš, psy (samce) moc nemusí. S kočičkou vypadá, že by se snesl. Narozen: 01.04.2021 Připrav ...


V textu
Brno
612 00
69 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat
Pelíšek cerino Timon L Pelíšek cerino Timon L - [3.8. 2024]
Prodám úplně nový nepoužitý pelíšek zn cerino , je to křesílko Timon L, rozměr 85x85, pratelný Více info na strankach cerino. Pc 1510 kc, nyní 800 Ostrava


800 Kč
Ostrava
708 00
57 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat


©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Psi
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Zvířata celkem: 48654, za 24 hodin: 2524

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko