Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... prodej pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Zvířata > Psi > Inzerát č. 187459691

Stafordka Bella

- [24.6. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Stafordka Bella - 1
Stafordka Bella - 2
Stafordka Bella - 3
Stafordka Bella - 4
Stafordka Bella - 5
Stafordka Bella - 6
Co k tomu říct?
Pořídili si ji před pět lety jako "čistokrevnou stafordku bez PP" a světe div se, vyvinula se u ní alergie a následně dermatitida jak hrom. Dermatitida je zánět kůže. Naštěstí ho nemá až zase tak moc rozjetý a dá se to krásně léčit. Už na tom pracujeme.
Ještě u bývalých majitelů prý proběhlo nějaké základní vyšetření, ale bo peníze, ..... tak se léčila všelijak podomácku. Raději nechceme vědět jak ji "podomácku" léčili. Víme ale naprosto jistě, že ji zavírali do klece, protože z ní padaly kousky kůže a pak jí dávali límec, aby se nedrbala, protože se prostě pořád drbala, bo prostě rozjetá alergie a dermatitida bolí a svědí jak hrom. Pak si pořídili mimino a Bella a její onemocnění začalo vadit o to víc, takže je napadlo dokonalé řešení jejich problému a to nechat Bellu uspat, protože kdo si vezme psa v takovém stavu, že jo.
Naštěstí měli osvícenou kamarádku a výsledek je ten, že Bella skončila u nás. Musíme říct, že ve chvíli, kdy se jí podala injekce Cytopointu, upravila strava a hlavně se jí začalo dávat víc krmení ( z nějakého záhadného důvodu jí jídlo omezovali a tak k nám přišla vychrtlá fenka místo osvalené bullí fenečky) a dávat ATB a taky se okamžitě začalo se speciálními koupelemi, tak došlo skoro doslova k radikálnímu zlepšení. Okamžitě se přestala drbat a celkově už začíná lehounce zarůstat.
Bella je samozřejmě k adopci. Je to cca pětiletá stafordí slečna, moc hodná, zlatá, mazlivá, prostě opravdu pes za odměnu. Zvyklá na ostatní psy a kočky (ale je třeba to raději vyzkoušet bo víme jak to mají bulíci s ostatními psy). Je čistotná, na vodítku chodí hezky, lidi má ráda.
Bohužel doživotně bude muset jíst pouze hypoalergenní stravu, nic jiného (granule a jsou i konzervy a pamlsky), jednou za tři týdny ji bude třeba koupat ve speciálním šampónu (mluvíme o stavu, kdy už bude z toho nejhoršího venku, mluvíme o budoucnu, aby se stav udržel stabilní a nedocházelo ke zhoršení, to pak bude stačit jednou za tři týdny cca) a injekce Cytopointu každý měsíc. Ty bohužel vyjdou na cca 1800 Kč za měsíc pro psa její váhy a velikosti.
Bella - x staforda, pět let, 21kg (měla bý vážit minimálně 25kg). Je očkovaná, odčervená, kastrovaná, čipovaná.
Na svůj nový domov čeká v Opavě.
Zájemci o adopci pište si o adopční dotazník na docasnapece@seznam.cz
Adopční poplatek 2000 Kč.

Jméno:

Veronika

Telefon:

731... zobraz číslo

Lokalita:Mapa747 06 Opava

Vidělo:

134 lidí

Cena:

2 000 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Psi
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Zvířata celkem: 45840, za 24 hodin: 2643

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko