Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... prodej pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Zvířata > Psi > Inzerát č. 184726291

Endy

- [25.4. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Endy - 1
Endy - 2
Spolek Šance zvířatům, nabízí k adopci: Endyho
PRO ADOPCI PROSÍM VYPLŇTE ADOPČNÍ DOTAZNÍK A ODEŠLETE NA EMAIL - BEZ ADOPČNÍHO DOTAZNÍKU NENÍ MOŽNÉ POSTOUPIT K OSVOJENÍ!

Endy je krásný kříženec, který přišel o svou majitelku. Nadále pak žil v kotci. Shodou okolností ho po úmrtí majitelky 2-3x týdně chodila venčit rodina, která od nás adoptovala štěndo. Jinak neměl téměř žádný sociální kontakt. A právě tato adoptivní rodina nás poprosila, zda bychom se Endyho ujali. Dědici rádi souhlasili, Endy je tedy u nás a učí se žít doma. Učí se pravidlům a slušnému chování i stolování ???????????? Pravidelně s ním docházíme na cvičák.

Endy umí sedni, lehni, pac a moc hezky chodí u nohy. Chce to jenom důslednost ???? Endy je v současnosti nesebevědomý pes, a proto ho nedoporučujeme do rodiny s malými dětmi. Není primárně agresivní, ale má z minulosti nastavený jakýsi obranný mechanismus, kdy se snaží zastrašit kohokoliv, kdo po něm chce něco, co ho vyvede z komfortní zóny. Občas se po nás zkusil ohnat, párkrát se mu podařilo nás cvaknout. Údajně byl dříve napaden sousedem železnou tyčí. Našli jsme na něj ale fintu v podobě domluvy přes pamlsky, za které by udělal snad i kotrmelec :-))) A klíč je určitě i v tom, že unavený pes je šťastný pes. Endy by tedy ocenil aktivnější rodinu, která by s ním chodila na túry, cvičila s ním psí hlavolamy, na cvičáku (nebo na zahradě) překážky atd. Je opravdu velmi chytrý a potřebuje zkrátka zaměstnat, aby se mu zvedalo jeho pošramocené sebevědomí.

Poté co si na nás zvykl, dělá pokroky. Hledáme pro něj klidnou a trpělivou rodinu, protože víme, že z Endyho bude skvělý, bystrý a hodný parťák do nepohody. Snášenlivost s kočkami zatím ok, nijak je nenahání, ale pokud by ho nějaká kočička "sekla", asi by se jal bránit. Snášenlivost s fenkami i psy jakékoliv velikosti, i bez ohledu na to, zda jsou nebo nejsou kastrovaní, je poměrně dobrá, do konfliktu se nám vrhl pouze dvakrát až třikrát. Rozhodně to ale není pes pro začátečníky. V jádru je to skutečně milý a hodný pes. Pouze potřebuje pochopit, že už se mu nic zléto nestane. Na veterině či při česání panikaří a snaží se kousnout, je tedy nutnost košíku.

Naše adoptivní rodina, která ho chodila venčit, s ním udělala kus práce. Zbytek je teď na nás a budoucí rodině ????

nar. cca 2016
očkovaný, odčervaný, čipovaný a kastrovaný
cca 13 kg (rozdíly pouze v gramech, dle aktuální kondice)
kříženec

http://www.sancezviratum.cz/nase-zvirata/psi-k-adopci/id:47227/endy

Jméno:

Adéla Chlupáčová

Telefon:

+42... zobraz číslo

Lokalita:Mapa471 12 Česká Lípa

Vidělo:

160 lidí

Cena:

3 000 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Psi
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Zvířata celkem: 43784, za 24 hodin: 2445

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko