Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... prodej pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Zvířata > Psi > Inzerát č. 184726260

Jasmína

- [25.4. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Jasmína - 1
Jasmína - 2
Spolek Šance zvířatům, nabízí k adopci: Jasmínu
PRO ADOPCI PROSÍM VYPLŇTE ADOPČNÍ DOTAZNÍK A ODEŠLETE NA EMAIL - BEZ ADOPČNÍHO DOTAZNÍKU NENÍ MOŽNÉ POSTOUPIT K OSVOJENÍ!

Jasmína nebo zkráceně Mína, jak jí říkáme, byla odebrána krajskou veterinární správou z nevhodných podmínek z důvodu hrozby úhynu. Mínku původní majitelka nechávala x dní samotnou v bytě, bez jídla a vody, v letních dnech, kdy byly až tropické teploty. Tuto situaci nahlásili sousedé z okolí. Mínka se totiž pokoušela dostat ven i oknem a sousedé se báli, že spadne. Při vypáčení bytu se nám naskytl obrázek nepořádku s velkým množstvím výkalů a neskutečným množstvím blech. Mínka měla doslova prožranou kůži, která se však po léčbě kortikoidy již dala do pořádku.

Mínka už chápe, že když odejdeme, zase se k ní po práci vrátíme. Již nebude zůstávat x dní sama, každý den dostane vodu, každý den dostane jídlo, každý den bude několikrát denně venčena. Nicméně v ní zkušenosti u původních majitelů vyvolala traumata, kterých se bude zbavovat dlouho. Sice už se pomalinku dostává ze své křeče (strachu), že ji někdo opustí na dalších x dní (je opravdu velmi chápavá a jemná dušička), ale osamotě tak trochu nebezpečná sama sobě. Je schopná spolkout i svůj vlastní obojek, a tedy je potřeba jí ho sundavat a nechávat ji na místě, kde nic nemůže spolknout nebo zničit. Určitě to ale není trvalý stav, je to skutečně pouze o socializaci, výchově a citlivém chování.

Hledáme pro ni domov, kde ji budou milovat a ukážou jí, že už ji nikdy neopustí. Domov, kde s ní budou jednat opravdu citlivě. Ideální by bylo, aby byla jedináčkem. Hledáme pro ní umístění v bytě, aby někomu neutekla ze zahrady. Mínka bohužel není vhodná do domácnosti s kočkou, má velký lovecký instinkt.

Mína je poměrně drobná. Určitě by se jí však líbila rodina, která ráda chodí na delší vycházky. Doporučujeme ji do rodiny s více odrostlejšími dětmi, Jasmínka se stále všemu učí. Občas při manipulaci (zejména na veterině) zpanikaří a hází sebou jako pytel háďat. Je před ní ještě delší cesta, co se týká sebevědomí. Na cvičáku je opravdu velmi šikovná a těší nás, když má radost sama ze sebe, když zvládne nový úkol :-)

nar. cca 10/2020
očkovaná, odčervaná, čipovaná, kastrovaná
cca 17,5 kg (rozdíly pouze v gramech, dle aktuální kondice)
kříženec

http://www.sancezviratum.cz/nase-zvirata/psi-k-adopci/id:46446/jasmina

Jméno:

Adéla Chlupáčová

Telefon:

+42... zobraz číslo

Lokalita:Mapa471 12 Česká Lípa

Vidělo:

105 lidí

Cena:

3 000 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Psi
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Zvířata celkem: 44018, za 24 hodin: 2466

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko