Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... prodej pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Zvířata > Psi > Inzerát č. 184577952

Mindy

- [22.4. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Mindy je stylová, šik a trendy treperenda. Má smysl pro humor, je s ní sranda, zároveň je něžná a vnímavá. Energie má na rozdávání, ale samozřejmě si i ráda odpočine na pohovce či si dá odpoledního šlofíka. Miluje společnost člověka a venku ji zajímá každý kolemjdoucí. Hlavně, aby mohl někdo drbat, mazlit a vzít ji na procházku. Byla stvořena pro záři reflektorů a život na výsluní s maximálním luxusem. Pro rodinu, kde je pes tím nejdůležitějším členem rodiny a Mindy se bude cítit naprosto milována.

Je to čistotná holčička, svých hraček i pelíšku si váží, nic neničí. Na vodítku ťapká moc ráda a poctivě si hlídá svého člověka i okolní dění. Baví ji běhání, výlety, ale i posedávání na zahrádce s dobrým drinkem, stejně tak se nadšeně stočí páníčkovi na klíně při koukání na oblíbený seriál.

Mindy by mohla do adopce s kamarádkou Emily, ale byť holky mohou chodit na procházky, asistovat spolu u vaření oběda, o samotě spolu zůstat nemohou. Hašteří se a občas i s nádechem pravé holčičí rvačky. Mindy je k pejskům nekonfliktní, ale Emily už bývá unavená a nemá vždy na Mindy náladu. Po zodpovědném seznámení by mohla odjet do adopce i k jinému kastrovanému pejskovi či fence. Kočičky či kachny venku ji nechávají v klidu, ale ráda nahání v poli myšky a je potřeba počítat s tím, že v malém tělíčku se skrývá trochu toho lovce, ale opravdu jen maličko a mělo by se s tím dát pracovat. Mindy může najít nový domov i v rodině s hodnými dětmi. Zázemí v teple domova je samozřejmostí.

Album ségry Emily: www.utulektabor.cz/21k/

Mindy je ošetřená proti vnější i vnitřním parazitům, očkovaná a označená mikročipem. Podmínkou adopce je kastrace pro aklimatizaci v novém domově.

V případě zájmu o adopci Vás poprosíme o zaslání e-mailu na utulek@tstabor.cz. Do e-mailu napište základní informace o sobě, své rodině, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech se psy. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život Mindy nabízíte. Na e-mail Vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si první seznamovací návštěvu.

Jméno:

Útulek Tábor

Telefon:

778... zobraz číslo

Lokalita:Mapa390 02 Tábor

Vidělo:

170 lidí

Cena:

Zdarma
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





Podobné inzeráty
Emily Emily - [22.4. 2024]
Emily je krásná, šarmantní, milá a mazlivá modelka. Možná si říkáte, že nemá zrovna nejupravenější vzhled, ale pokud víte, kolik práce dá vytvořit nedbalý rozcuch, pak tušíte, jak moc se o sebe Emily stará. :-) Emily by si přála vidět město módy a př ...


Zdarma
Tábor
390 02
191 x
Označit špatný inzerát Chybnou kategorii Ohodnotit uživatele Smazat/Upravit/Topovat


©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Psi
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Zvířata celkem: 44166, za 24 hodin: 2515

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko