Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... prodej pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Zvířata > Koně > Inzerát č. 183386552

Charakterní hřebec/valach

- [28.3. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Charakterní hřebec/valach - 1
Charakterní hřebec/valach - 2
Charakterní hřebec/valach - 3
Charakterní hřebec/valach - 4
Charakterní hřebec/valach - 5
Další
Charakterní hřebec/valach - 6
Charakterní hřebec/valach - 7
Charakterní hřebec/valach - 8
Charakterní hřebec/valach - 9
Charakterní hřebec/valach - 10
Prodám klidného a vychovaného hřebce jménem Uši. Na ponechání hřebcem netrvám. (Ale každopádně hřebec není monstrum, chová se výrazně lépe než mnoho jiných klisen nebo valachů. Mohu poskytnout info a přednostně poskytnu i velmi zkušenou podporu ohledně fungování, zacházení a práce se hřebci a i při jejich tranzici na valacha.) Uši je neznámého původu s modrým průkazem, odhadem něco jako huculoarab. Je zachráněný, už tři roky v dobré péči. Khv cca 150 cm, orientační věk 10 let, nicméně jeho zubům je prý přes 15-18. (Stav zubů koní, kteří byli zanedbaní, neodpovídá tabulkovému věku.) Po letošní zimě můžu říct, že bude přes zimu asi potřebovat dokrmovat. Do teď krásný. Fotky z října a aktuální. Vhodný pro dobrého a lehčího jezdce, absolvoval již první vyjížďky v terénu. Špatně srostlé zranění na ušním boltci je bezproblémové. Chodí na vodítku a má základní vychování, je ve stádě hřebců, byl i ve smíšeném s valachem a hříbaty, bez problémů. Není dominantní, je vyrovnaný, dobrý parťák pro jakéhokoliv koně. Pravidelná korektura kopyt a veškerá péče, zuby dělané.
Nemá žádné špatné zkušenosti se člověkem, lidi má velmi rád, i v době týrání hlady a podmínkami byl člověk vždy ten, kdo přinesl něco k snědku. Dostal od nás velmi kvalitní základy pro vztah a spolupráci s člověkem, je to vděčný, milý a nadšený koník do spolupráce a nového života. Zvyklý na ošetřování, provoz, lidi, děti, psy, procházky se začátečníky i nekoňáky, umí v terénu a zná různá prostředí. V podstatě pošetřený koník, akorát s tím zubním handicapem. Více info ideál mailem. Cena je nízká vzhledem k současnému stavu a potřebě ho dokrmit a dovykurýrovat. Super příležitost mít skvělého parťáka pro někoho, pro koho pravděpodobné zimní kyblíčkování není problematický management. A i dobrý skutek pro koníka, který si to zaslouží.
V některých lokalitách vím o možném ustájení hřebce.
Nový domov hledám pro více koníků, může jít i ve dvojici, trojici s kamarádem. V některých lokalitácj vím o ustájení pro hřebce. Prohlídněte si i mé další inzeráty. Něco víc o jeho příběhu a našem přístupu se dá vykoukat i přes Equites Gabreta (fb, ig, yt, web mi kleknul). Zbytek zatím na doptání, než nějak přeperu ty internety. :) Děkuji za pochopení.

Jméno:

Barča

Telefon:

606... zobraz číslo

Lokalita:Mapa342 01 Klatovy

Vidělo:

5172 lidí

Cena:

25 000 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Koně
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Zvířata celkem: 43848, za 24 hodin: 2195

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko