Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... prodej pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Zvířata > Psi > Inzerát č. 183282518

Fenka Engie

- [26.3. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Fenka Engie - 1
Fenka Engie - 2
Fenka Engie - 3
Hledáme nový domov pro fenku Engie, která je v dočasné péči pod patronátem MS spolku na ochranu zvířat. Engie má 1,5 roku, váží 20 kg a pochází z Rumunska. Je to plachá a bázlivá fenka, které v minulosti někdo usekl ocas. Dlouho si zvyká na nové prostředí a bojí se mužů. Byla by ideální do rodiny k ženě, starším dětem, pokud muž, tak velice tolerantní, který k ní bude přistupovat pomalu a trpělivě, a max. 1 většímu psovi, ne feně. Hledáme k ní někoho zkušeného, kdo bude trpělivý, bude s Engie pracovat a nejlépe má zkušenosti s bázlivými psy.

Když si Engie zvykne na svůj nový domov a prostor, tak je veselý a hravý pejsek, který Vás vítá vrtěním ocasu. K ženám rychle přilne, ráda se mazlí, ráda ale taky kouše boty, povlečení nebo plasty, je potřeba buď je odklidit z jejího dosahu nebo ji zaměstnat jinými hračkami. Procházky nevyžaduje, na vodítku je hysterická, musí se učit pomalu a postupně. Je spokojená, když má možnost vyběhnout si z domu na zahradu a zase zpátky, rozhodně to není pes na celoroční pobyt venku nebo v kotci.

Pokud má své místečko, kam se může schovat a kde se cítí v bezpečí, zvládá adaptaci mnohem lépe. Chce mít svou rodinu v blízkosti, je zvědavá a ráda se dívá na to, co se okolo ní děje. Když si získáte její důvěru, tak si pak už i vezme pamlsek z ruky a nechá se pohladit.

Je k ní ideální nějaký větší, vyrovnaný pes, se kterým si může hrát a který ji bude učit. Ze začátku vrčí na všechno a všechny, ale je to pouze strachového původu.

Engie je kastrovaná, očkovaná, čipovaná, odblešená a odčervená. Do nového domova půjde na adopční smlouvu za poplatek 2000 Kč. Nachází se v Ostravě.
Zájemci pište mail nebo pošlete SMS.

Jméno:

Veronika

Telefon:

606... zobraz číslo

Lokalita:Mapa708 00 Ostrava

Vidělo:

345 lidí

Cena:

2 000 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Psi
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Zvířata celkem: 44012, za 24 hodin: 2175

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko